Over Aemotia

Aemotia is in 2010 opgestart door Ron Kaiser. Een betrokken ondernemer en ervaren marketingcommunicatie professional met een passie voor mensen.

''De reden is simpel omdat ik mijn werkplezier haal uit het verder helpen van anderen. En dan is er weinig mooier dan het starten van een bedrijf waarbij je bij elke klant mag kijken naar mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden.

Van plan naar realisatie, van advies naar implementatie. Met een focus op interne communicatie en het creëren van betrokken medewerkers en (lijn)management. Niet geheel toevallig is daarbij de naam aemotia ontstaan, een samenvoeging van emotie en ratio. Dus daag ik mensen en organisaties uit om niet alleen rationeel dingen te benaderen maar vooral het beste uit zichzelf en hun organisatie te halen.

aemotia schakelt mensen bij waar aemotia goede ervaringen mee heeft

Deze mensen zijn door mij persoonlijk geselecteerd op hun bewezen track record, het juiste opleidingsniveau, kennis en ervaring bij onze doelgroepen en bovenal op een goede mentaliteit. De mens maakt het verschil. U bent ten slotte gewoon op zoek naar die ene goede vent die uw project, opdracht of uitdaging voor u regelt.

Interesse?
Neem contact op

Klik hier