Training & opleiding

aemotia Braining is een uniek concept dat aemotia introduceert. Tijdens aemotia Braining wordt in een korte periode onder begeleiding van aemotia uw strategische kader vertaalt naar een concreet, creatief en uitvoerbaar actieplan voor de betreffende commerciële afdeling(en).

De kracht van aemotia Braining is dat het u verplicht om met de juiste mensen tijd vrij te maken om na te denken over de belangrijkste strategische uitgangspunten van uw bedrijf. Door de juiste samenstelling van de Brain-groep, ontwikkelt u een uitvoerbaar plan waar iedereen direct bij betrokken is.

Bovendien zorgt de hoge tijdsdruk en de intense samenwerking tijdens de aemotia Braining periode voor een verbetering van de samenwerking in uw team.

1. Vooronderzoek (werkveld, marktomgeving en interne organisatie) door uw medewerkers, onder begeleiding van de aemotia Brainer.

2. Rapportage van dit onderzoek aan alle deelnemers van de brainingsessie.

3. De braining kernsessies : 2 dagen brainstormsessies onder begeleiding van één of twee aemotia brainers, waarbij per brainstormsessie één kernonderwerp centraal staat. Optie: personal Braining met aandacht voor ‘teamrol-invulling’.

4. Uitwerking van de resultaten van de aemotia brainingsessies door uw medewerkers, onder begeleiding van de aemotia Brainer. In overleg vertaalt aemotia samen met u de resultaten van de brainingsessies in concrete actieplannen.

Meer informatie? Bel mij gerust!

Terug naar overzicht

Interesse?
Neem contact op

Klik hier